Lekarna Mesto-37, Spodnji trg 8, Škofja Loka | 04 506 21 00 | info@lekarnamesto.si

O lekarni

Zasebna Lekarna Mesto-37 se nahaja v samem središču Škofje Loke, v starem mestnem jedru na Spodnjem trgu 8. Svoja vrata je odprla 6. novembra leta 1993 in je bila med prvimi zasebnimi lekarnami v Sloveniji.  V lekarni izdajamo tako zdravila na recept kot brez recepta ter vse ostale izdelke, ki so namenjeni ohranjanju in krepitvi Vašega zdravja, zadovoljstva, dobrega počutja in izgleda. Naš prodajni program skušamo čim bolj prilagoditi Vašim potrebam in povpraševanju. Zato ga ves čas dopolnjujemo in nadgrajujemo. Izdelke, ki jih nimamo v redni ponudbi, na Vašo željo tudi naročimo.

Naše vodilo je, da ljudem pomagamo: z znanjem, odgovornostjo, dostopnostjo ter vso ponudbo zdravil in drugega blaga. Za Vas smo dosegljivi od ponedeljka do petka od 8. do 19. ure, ob sobotah pa od 8. do 12. ure. Pred lekarno sta dve parkirni mesti.

Lokacija Lekarne Mesto-37

Prijavite se na naš eNasvet

Bodite redno obveščeni o vseh akcijah, novostih ter vsebinah, ki jih dnevno dodajamo in dopolnjujemo. Novice so brezplačne, pošiljamo pa jih dva do štirikrat mesečno. Vse vsebine so v celoti neobvezujoče, v vsakem trenutku pa se lahko od prejemanja preprosto odjavite.